Aankoopbemiddeling

Als gecertificeerd makelaar en taxateur zijn wij de aangewezen  partij om u te begeiden bij de aankoop van uw droomhuis. Door ons in te schakelen bij de aankoop wordt uw droomhuis geen nachtmerrie. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, vaak verdienen wij ons zelf terug in de prijsonderhandeling en door onze afspraken met taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs. U kunt van deze connecties gebruik maken, het hoeft niet!

Hoe gaat het één en ander in zijn werk?

U zoekt zelf naar één of meerdere woningen die aan uw wensen voldoet. Indien u deze vind neemt u contact met ons op.

Voordat wij naar de woning(en) gaan doen wij vooronderzoek, hierbij besteden wij o.a. aandacht aan de kadastrale gegevens, eventuele milieubepalingen, het bestemmingsplan etc.

Wij gaan samen met u de woning(en) bezichtigen om te bekijken of  de woning van uw wensen erbij zit.

Als dit de woning gevonden wordt  die u zoekt, dan zullen wij u adviseren omtrent de waarde van de woning. Omdat wij gecertificeerd taxateur zijn kunnen wij als geen ander de juiste waarde van de woning bepalen. Samen met u bepalen wij een te volgen strategie en voeren namens u de onderhandelingen.

Wanneer u de onderhandelingen succesvol zijn en de woning door u aangekocht wenst te worden moet er een koopakte worden opgesteld. Het is gebruikelijk dat als er een verkopende makelaar is, dat deze de koopovereenkomst op stelt, indien deze er niet is zullen wij deze voor u op stellen. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat de koopovereenkomst conform uw wensen is.

Bij de notaris wordt de woning op uw naam gezet en ontvangt u de sleutels, ook bij de notaris zullen wij u begeleiden zodat u na ontvangst de sleutels volop van uw nieuwe aanwinst kunt genieten.